Gazdaság

Családi gazdaságunk a Kisalföld és a Bakonyalja határvidékén fekvő Nagyigmánd nagyközségben található. A település
földrajzi helyzete és a helyi mikroklíma kiválóan alkalmas a magas színvonalú mezőgazdasági tevékenységek végzésére. Sajtműhelyünk Nagyigmándon, a Rózsa utcában található. Az egykori nagyszülői ház takaros parasztudvarában alakítottuk ki a tejfelfeldolgozó műhelyünket. A Leader pályázat keretében megvalósult eszközfejlesztéssel növeltük a hatékony-
ságot, emellett a megújult sajtműhelyünkben lehetőség nyílik arra is, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a sajtkészítés folyamatával.

 

Sajtműhely

Sajtműhelyünkben a modern berendezések mellett hagyományos módon, kézzel készítjük termékeinket, amelyeket saját pincénkben érlelünk, illetve hagyományos eljárással füstölünk.
Mindezek garantálják, hogy az Önök asztalára csak kiváló minőségű, ízletes és egészséges termék kerüljön.
A sajtok mellett joghurtot, vajat, túrót és tejfölt is készítünk, amelyek felidézik bennünk gyermekkorunk ízletes tejtermékeit. Mindemellett termékeink tartósítószer, aroma, illetve színezék mentesek, frissen feldolgozott teljes tehéntej felhasználásával készülnek.
Termékeinkkel rendszeresen veszünk részt kiállításokon, fesztiválokon, versenyeken, valamint szívesen be is mutatjuk a
sajtkészítés fortélyait. Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink mellett több alkalommal a szakma is elismerésben részesítette termékeinket.